Er du også Corona træt?

Er du også Corona træt?

Vi er alle trætte af Corona, om at høre om Corona og Coronatallene – bekymret omkring smitte – triste over alle de ting, vi ikke må – alle de mennesker vi ikke får set osv. Kombinationen af Corona træthed og den mørke tid er ikke den bedste cocktail for en del mennesker.

Sandheden er jo, at dine positive tanker og følelser har en direkte indflydelse på din evne til at have det godt. Jo mere du fokuserer på det positive, jo bedre vil du kunne klare dig i hårde tider, men det er ikke altid så nemt at bibeholde fokus på det positive.

Derfor har jeg lavet en ny lydfil  til dig, der gerne vil have et boost til din krop og dit sind, så du får nemmere ved at holde fast i dine positive tanker og dermed får mere mentalt overskud ind i hverdagen.

Lyt til lydfilen her:

Denne lydfil varer cirka 25 minutter og det eneste du behøver at gøre, er at finde dig et roligt sted, fjerne evt. støjkilder, tage nogle dybe vejrtrækninger, sætte eller lægge dig godt til rette og lytte.

HUSK, det er vigtigt, at du IKKE kører bil eller arbejder med maskiner, når du hører lydfilen.

Tips til lydfilen

  • Find et sted, hvor du sidder eller ligger godt
  • Sørg for at du kan få ro til at lytte til lydfilen/lydfilerne
  • Sluk din mobil tlf
  • Lyt til lydfilen – benyt gerne hovedtelefoner
  • Når du er færdig med at lytte – så husk at drikke vand!
  • Lyt gerne til lydfilen mindst 5 gange om ugen

VIGTIGT– Lyt ALDRIG til lydfilerne, når du kører bil !

PS

Hvis du gerne vil have mulighed for også at kunne downloade lydfilen (gemme den på din computer), kan du tilmelde dig til nyhedsbrevet i nederst højre hjørne.

Her får du mulighed for at downloade ovenstående lydfil og du får yderligere adgang til 9 gratis lydfiler, der kan hjælpe og støtte dig til at forbedre din mentale sundhed og dermed din livskvalitet.

Kærlig hilsen
Tulle Hyllested